Nedžat Behljulji, lični stav: Političari, držite dalje ruke od Doma zdravlja u Bujanovcu

Srbin bira lekara albanske nacionalnosti a ja kada treba da se špricam uvek tražim jednog tehničara srpske nacionalnosti u koga imam najviše poverenja, dečko ima laku ruku: Behljulji

BUJANOVAC, 29.9.2019. –  U poslednjih 20 godina Dom zdravlja u Bujanovcu prečesto je služio kao predmet za potkusurivanje i podelu plena između političkih stranaka lokalnih Albanaca i Srba.

Međutim, slobodno mogu da kažem da je osoblje Doma zdravlja u Bujanovcu jedno od najboljih i najprofesionalnih u Srbiji, rade ljudi svoj posao perfektno i među pacijentima ne prave nikakve razlike na nacionalnoj osnovi.

Na najbolji mogući način pružaju pomoć građanima u ambulanti, ali i po kućama. Divim im se na strpljenju i profesionalizmu, a verujem i ostali pacijenti.

Srbin bira lekara albanske nacionalnosti a ja kada treba da se špricam uvek tražim jednog tehničara srpske nacionalnosti u koga imam najviše poverenja, dečko ima laku ruku.

Ovi moji Albanci, koji stalno nastoje da politizuju Dom zdravlja u Bujanovcu, i oni i njihovi roditelji se leče tu, ali samo kada dobiju grip, proliv ili mere krvni pritisak, dok za ozbiljnije intervencije svi idu u Vranje, Surdulicu, Niš ili Beograd gde nema Albanaca lekara, ali zato srpskim lekarima samo što ne ližu m*** jer su na muci, zdravlje im je u pitanju. 

Zato, Vi političari, i Albanci i Srbi, držite se što dalje od Doma zdravlja, pustite ljude da rade svoj posao, a rade ga odlično. Odlično je i što će od početka iduće godine Dom zdravlja u Bujanovcu da se transformiše prelaskom pod ingerencije Zdravstvenog centra Vranje ili Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Narod vas ne bira da odmažete lokalnim institucijama, već da pomažete u stvaranju tolerantne klime i finansirate iz opštinskog budžeta za nabavku bolje opreme i lekova.

Ta vaša demode politika više je dosadila i bogu i narodu, štetni ste i mnogo providni!




One thought on “Nedžat Behljulji, lični stav: Političari, držite dalje ruke od Doma zdravlja u Bujanovcu

  1. Bogoljub Tomic

    A,mozete li nas gospodine Nedzate upoznati sa vasim licnim stavom u vezi spekulacija o razmeni teritorija,razgranicenju i slicnim idejama koje svakodnevno slusamo i citamo u medijima. Siguran sam,da kao ozbiljan covek imate jasan stav i prema tim pitanjima. U vezi Doma zdravlja Bujanovac se slazem sa vama uz jednu dopunu da je ta institucija i ranije,decenijama unazad,maksimalno dobro radila svoj posao u granicama mogucnosti koje je ambijent dozvoljavao i danasnji rad je samo nastavak i odrzavanje vrednosti koje su odavno postavljene. Za pocetak,eto slozili smo se u stavu prema Domu zdravlja i sa velikim optimizmom se nadam da cemo se sloziti i po drugim,vrlo znacajnim pitanjima kao sto sam na pocetku naveo.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *