I Bujanovački preduzetnici mogu da konkurišu za 25 miliona evra od EU

BUJANOVAC, 2.10.2019. (foto EUPro) – Među 99 gradova i opština u Srbiji nalazi se i Bujanovac čiji preduzetnici, kao i vlasnici mikro i malih preduzeća, mogu da konkurišu za 25 miliona evra namenjenih za nabavku opreme i uvođenje usluga u okviru projekta EUPro.

„Razvojni program EU PRO, koji Evropska unija podržava sa ukupno 25 miliona evra, doprinosi ravnomernijem društveno-ekonomskom razvoju Srbije. Program ima za cilj da doprinese povećanju konkurentnosti mikro i malih preduzeća, poboljšanju poslovnog okruženja i unapređenju socijalne kohezije u 99 jedinica lokalne samouprave, u dva regiona: Regionu Šumadije i zapadne Srbije i Regionu južne i istočne Srbije.

Aktivnosti na terenu ovog trogodišnjeg programa koji je počeo u januaru 2018. sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) u saradnji sa Vladom Republike Srbije“, navodi se na sajtu EUPro.

Više o programu kao i o procesu, kriterijumima za izbor korisnika i načinu apliciranja možete saznati na info sesiji koja će u Bujanovcu biti održana 10. oktobra u 10:30 sati na Ekonomskom fakultetu.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *