Kamberi: Ispunili smo očekivanja građana/Pajaziti: Do izbora ćemo biti prvi

Kamberi: Građani zadovoljni našim radom

BUJANOVAC, 3.10.2019. -Na pitanje „Kada bi se sutra održali lokalni izbori u Bujanovcu, za koga biste glasali?“, sa 30 odsto ili 90 glasova čitalaca u anketi Bujanovačkih pobedila je Partija za demokratsko delovanje (PDD) predsednika Bujanovca Šaipa Kamberija.

Odmah iza PDD plasirala se Alternativa za promene, Kamberijevog preševskog kolege Šćiprima Arifija, koju u Bujanovcu vodi Arber Pajaziti, sa 22 posto, odnosno 67 glasova.

Treće mesto sa 12 odsto dele Demokratska partija (DP) Nagipa Arifija (37 glasova) i koalicija okupljena oko SNS (36 glasova), u anketi čije kompletne rezultate možete videti OVDEi ove 4 grupacije su ujedno i jedine koje su prešle cenzus od 5 odsto u glasanju čitalaca Bujanovačkih.

U izjavi za Bujanovačke Šaip Kamberi kaže da je poverenje građana iskazano u anketi našeg portala rezultat dobrog rada lokalne vlasti koju predvodi:

-Nakon svih zalaganja i ostvarenih ciljeva našeg izbornog programa iz 2016, za ocekivati je da je poverenje građana u PDD i dalje veliko. I vaša anketa pokazuje da smo u najvećoj meri ispunili očekivanja građana koji to znaju da cene. Svakako da nam to predstavlja zadovoljstvo, ali nas i obavezuje da još više unapređujemo svoj rad, kaže Kamberi.

Na pitanje ko bi mogao da bude partner PDD ukoliko bi se rezultati ankete preslikali na izbore koji se očekuju na proleće 2020, Kamberi nije mogao konkretno da odgovori.

-Ne bih mogao da kažem ko bi bio najbliži partner jer ipak je ovo hipotetička situacija, ali mogu da kažem da smo otvoreni za saradnju sa onim strankama kojima je unapređenje uslova života građana prvenstveni cilj, rekao je Kamberi.

Bićemo prvi do izbora: Pajaziti

Na drugoj strani Arber Pajaziti, zamoljen da prokomentariše anketu, bio je krajnje optimističan:

-Do izbora bićemo prvi, rekao je Pajaziti.

On je podsetio na intervju koji je nedavno dao za naš portal, gde je rekao da će njegova stranka pobediti na izborima a on postati predsednik opštine, o čemu možete da čitate OVDE.

Lideri DP i SNS, Nagip Arifi i Nenad Mitrović, do objavljivanja ovod teksta nisu odgovarali na poruke novinara Bujanovačkih.

 




One thought on “Kamberi: Ispunili smo očekivanja građana/Pajaziti: Do izbora ćemo biti prvi

  1. Bogoljub Tomic

    Lako je vama,vi mislite da radite dobro.
    Po vasem misljenju,mi bismo trebali da osetimo da zbog vaseg rada zivimo jos bolje, ali nam smeta nase misljenje.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *