Tuča, pa jurnjava, obaranje kolima i prebijanje

BUJANOVAC, VRANJE, 14. oktobar 2019. (Foto VranjeNews ilustracija) – Prave filmske scene u noći između subote i nedelje odigrale su se u Partizanskoj ulici u centru Vranja, čiji je epilog, prema saopštenju policije, hapšenje dve osobe i tri krivične prijave podnete u redovnom postupku.

Prema policiji, uhapšeni su D. S. (1968) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, i M. Đ. (1986), takođe iz Vranja, zbog sumnje za krivično delo teška telesna povreda.

Kako se navodi, sumnja se da su M.Đ. i još nekoliko muškaraca u jednom kafiću u Vranju, nakon kraće rasprave fizički napali muškarca starog 24 godine i naneli mu teške telesne povrede.

Uhapšeni D.S. je zatim sa povređenim mladićem, svojim sinom, automobilom marke ford oborio muškarca starog 42 godine, za koga se sumnja da je učestvovao u prebijanju njegovog sina.

„Zatim su izašli iz automobila i, kako se sumnja, tupim predmetima napali 42-godišnjeg muškarca i M.Đ. koji je pobegao u jednu pekaru“.

Portal VranjeNews saznaje da je muškarac koji je oboren kolima i kasnije pretučen zajedno sa M.Đ. pripadnik obezbeđenja jednog kafića, a prema istom izvoru na društvenim mrežama pojavio se snimak ovog događaja sa sigurnosnih kamera.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *