„Saba Belča“ pravi atletsku stazu u Vranju

Bujanovac, Vranje 17. oktobar 2019. (foto Vranje news) – Firma Saba Belča iz Preševa radiće rekonstrukciju atletske staze na gradskom stadionu u Vranju, vrednu 17,3 miliona dinara, nakon što je zajednička ponuda preševske firme i beogradskog Pejkoma  izabrana  na javnoj nabavci koju je raspisala Gradska uprava.

Ugovorom je predviđeno da radovi budu završeni za pedeset kalendarskih dana od početka radova, kao i da je garancija na izvedene radove dve godine, prenosi Vranje news.

Gradski većnik za sport Nenad Đorđević izjavio je nedavno na konferenciji za medije da je reč o investiciji čija je realizacija izvesna, ali da će sprovođenje projekta u delo „iziskivati malo više vremena iz razloga što se samo tri izvođača u Srbiji bave tim poslom, a svi su poprilično zauzeti“.

– U svakom slučaju, taj će projekat biti realizovan i tome se posebno radujem jer smatram da atletska staza može mnogo da doprinese razvoju i kvalitetnijim pripremama sportista, a biće vrlo korisna i rekreativcima.Biće prelepa tartan staza, ukupne površine 2.100 metara kvadratnih sa četiri trake jer fizički nije moguće uraditi više na Gradskom stadionu – rekao je Đorđević.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *