Bujanovčanke u akciji: Torte i kolači za malu Dunju

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 21. oktobar 2019. Sa željom da pomognu u prikupljanju novca neophodnog za lečenje trogodišnje Dunje Milanović, Bujanovčanke i njihove koleginice iz okoline, koje se bave izradom kolača i torti, organizovaće 29. oktobra humanitarnu akciju na gradskom trgu u Bujanovcu.

„Nas pet ćemo 29. oktobra na centru u Bujanovcu prodavati slatkiše, koje ćemo napraviti specijalno za ovu priliku, a sav prihod ćemo predati roditeljima naše male sugrađanke“, rekla je Bujanovačkim Nataša, jedna od inicijatora humanitarne akcije.

Dunja Milanović se od rođenja bori sa teškom srčanom manom, transpozicijom velikih krvnih sudova sa VSD, zbog koje mora što pre na operaciju koja će joj spasiti život.

Da bi zahvat bio moguć potrebno je sanirati hroničnu infekciju respiratornog sistema koja ne dopušta Dunji da dovoljno ojača za komplikovanu operaciju i jedini spas je aparat  za iskašljavanje, koji, roditelji Jelena i Stefan, ne mogu sami da kupe, već im je potrebna pomoć svih nas.

“Nadamo se da ćemo ovom akcijom bar malo pomoći Dunji i njenim roditeljima. Pozivamo sve koji bi želeli da pomognu da nam se priključe u organizaciji, a u utorak (29. oktobar) očekujemo na trgu sve ljude dobre volje“, poručila je Nataša.

Sve informacije o akciji Nataše, Kristine, Jelene, Lidije i Sanje možete dobiti na broj 065 2652 778.

Dunji i njenim roditeljima možete pomoći tako što ćete upisati 692 i poslati sms na broj 3030 ili uplatom na račune sa slike ispod.

  

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *