Dvoje dece teško povređeno u udesima kod Preševa

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, Preševo, 21. oktobar 2019. (foto ilustracija) – U dve saobraćajne nesreće na području Preševa teško su povređena dva deteta starosti 5 i 16 godina, potvrđeno je Bujanovačkim u Policijskoj upravi (PU) Vranje.

Petogodišnje dete je doživelo teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu (19. oktobar), nešto posle 15 časova, kada je automobil „opel korsa“, kojim je upravljala žena (1991) sleteo sa puta Oraovica – Preševo i udario u betonski stub.

Povređenom detetu je lekarska pomoć najpre ukazana u Domu zdravlja u Preševu, da bi potom bilo prebačeno u ZC Vranje, a zatim i u Klinički centar Niš.

Dan kasnije, u nedelju oko 14 časova, takođe kod sela Oraovica, došlo je do sudara vozila „seat“ i „bmw“ na seoskom putu, i tom prilikom je teško povređeno dete (16), koje se u trenutku udesa nalazilo na mestu suvozača u „seatu“.

Nakon ukazane lekarske pomoći u Preševu i Vranju, i ovo dete je hitno transportovano za Niš.

Povređeni su iz okoline Preševa, rečeno je Bujanovačkim.

U prethodna tri dana na području policijske uprave Vranje registrovano je ukupno 5 saobraćajnih nezgoda, u kojima je, pored pomentih teško povređenih, još petoro osoba zadobilo lake povrede.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržana je jedna osoba




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *