Miša Vacić: Istraga protiv mene je kretenska

Vacić je na osnivanju odbora svoje stranke rekao da „ako treba iz svih gradova gde postoji Srpska desnica dovešćemo najzajebanije ljude da raselimo ove koji vam uništavaju živote, ali prvo pokušajmo demokratski“ (Foto Bujanovačke)

BUJANOVAC, 26. oktobar 2019. (Naslovna foto: MC) – Posle naloga policiji bujanovačkog Odeljenja Osnovnog tužilaštva u Vranju da prikupi informacije u vezi sa njegovim govorom u Bujanovcu prilikom osnivanja odbora Srpske desnice, predsednik te stranke Miša Vacić je za Danas rekao da je odluka Tužilaštva „kretenska“.

– To je politički pritisak na mene i na srpski narod u Bujanovcu i u Srbiji. Ne da nema osnova za istragu, nego je to stvarno jedan bezobrazluk – smatra Vacić.

Na pitanje da li stoji iza svojih reči izrečenih u Bujanovcu, i na naše podsećanje šta je sve rekao, lider Srpske desnice je nekoliko puta ponovio „sram da te bude“.

Govorio sam o miru, stabilnosti, suživotu… Ko da se protera? Da se protera sa političke scene. Laž je da postoji bilo kakvo krivično delo ili govor mržnje. Ja sam stvari nazvao svojim imenom, i ukazao na pojedine ljude koji uništavaju preduzeća i šuruju sa Albancima – rekao je Vacić, dodavši, sram da vas bude.

Kako su Bujanovačke prenele, Vacić je u sredu na osnivanju odbora svoje stranke rekao da „ako treba iz svih gradova gde postoji Srpska desnica dovešćemo najzajebanije ljude da raselimo ove koji vam uništavaju živote, ali prvo pokušajmo demokratski“.

Međutim, u izjavi za Danas on tvrdi da je govorio o „proterivanju sa političke scene“.




2 thoughts on “Miša Vacić: Istraga protiv mene je kretenska

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *