Slatkiši za Dunju planuli „ko alva“

BUJANOVAC, 29. oktobar 2019. – Kolači i torte koje su za pomoć maloj sugrađanki Dunji Milanović napravile Bujanovčanke Jelena, Kristina, Lidija, Sanja i Nataša, planuli su sa štanda koji su ove žene u utorak ujutru postavile na trgu, za dva sata.

Nataša Kljajić, koja se sa Sanjom Simić u ovom slučaju našla u ulozi prodavačice, zadovoljna je reakcijom građana:

-Sve je otišlo, sakupile smo 29.640 dinara i sav taj novac biće uplaćen Dunji, ponosna je i srećna Nataša, koja najavljuje još jednu ovakvu akciju.

Ovo nije jedina akcija za prikupljanje pomoći Dunji! U četvrtak 1. novembra vas Bujanovačke pozivaju na MMA spektakl Noć vitezova u Sportskoj hali, u organizaciji Kluba Knez Lazar, odakle će sav prihod biti upućen Dunji.

Trogodišnja Dunja Milanović iz Bujanovca se od rođenja bori sa teškom srčanom manom – transpozicijom velikih krvnih sudova sa VSD, zbog koje mora što pre na operaciju koja će joj spasiti život, ali kako nesreća obično ne ide sama, na pleća ovog hrabrog malog borca pala je i hronična infekcija respiratornog sistema, koja ne da Dunji da dovoljno ojača za komplikovanu operaciju i jedini spas je aparat  za iskašljavanje, koji, roditelji Jelena i Stefan, ne mogu sami da kupe, već im je potrebna pomoć svih nas.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *