Tašković o optužbama: Odgovoriću svima, ali samo licem u lice

Piše: N. Stevanović

Tašković: Odgovoriću svima koji su rekli o meni to što su rekli, ali samo lice u lice, uz prisustvo novinara i svih ostalih zainteresovanih, poput roditelja mladih igračica i igrača, ljubitelja rukometa

Bujanovac, 31. oktobar 2019. – Trener bujanovačkog Rukometnog kluba BSK i upravnik Sportske hale Goran Tašković spreman je da odgovori na sve izrečeno o njemu u tekstu Bujanovačkih „Ženski rukomet: Sevnule munje raskola“, ali samo na zajedničkoj konferenciji za štampu sa onima koji su ga označili kao krivca za sve što se događa u bujanovačkom rukometu.

-Odgovoriću svima koji su rekli o meni to što su rekli, ali samo lice u lice, uz prisustvo novinara i svih ostalih zainteresovanih, poput roditelja mladih igračica i igrača, ljubitelja rukometa ili ma koga drugog, rekao je Tašković našem portalu.

„Lice u lice“ sa Taškovićem trebalo bi da se nađu upravo roditelji koji su ga u pomenutom tekstu optužili da je odgovoran za njihovo nezadovoljstvo koje je kulminiralo osnivanjem novog kluba RSU Munje, čije su sada članice sve dojučerašnje rukometašice ORK Mladost, svojevrsne omladinske sekcije RK BSK.

Ako bude bilo konferencije za medije ovim povodom, ne bi mogla da protekne ni bez predsednika novoformiranog kluba Nebojše Mitića, jer, po njemu, Tašković, kao upravnik hale opstruira rad tog kluba dodeljivanjem neadekvatnih termina za treninge i utakmice.

Za dobrobit  sporta i pre svega dece koja se njime bave u Bujanovcu, naš portal će u narednim danima pokušati da organizuje ovakvu konferenciju za štampu.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *