Plakat iznad tunela u Grdeličkoj klisuri: Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš

Vranjski naprednjaci (foto FB printskrin)

Bujanovac, Grdelička klisura, 4. novembar 2019. (naslovna foto: Jelena-Milošević/JV) – Pošto je pre nekoliko dana opozicionar Marko Bastać u Grdeličkoj klisuri skinuo plakat sa likom Aleksandra Vučića i Milorada Dodika i natpisom „svetlo na kraju tunela“, a vranjski naprednjaci postavili novi, ali sa parolom „Vučić moj predsednik“, na galeriji Koridora 10 kod Predejana ponovo je u ponedeljak osvanula prazna metalna konstrukcija.

Kako prenose Južne vesti, „Vučićev“ plakat uklonila Jelena Milošević iz Niša, koja je ovaj čin podelila i na društvenim mrežama i rekla da će „plakat vratiti vlasnicima“.

Slaviša Bulatović, poslanik i šef vranjskih naprednjaka je ranije, prilikom postavljanja plakata, poručio da su došli da „bitangama poput Bastaća i svima koji bi da ruše u Srbiji, da smo ozbiljni u nameri da od Srbije napravimo što bolju i uređeniju državu“.

Jelena Milošević, koja je skinula njihov transparent, poručila je Vučiću da deli narod „na svoje i tuđe“ i da „mi nismo tvoj narod već narod Republike Srbije“. 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *