Boško Obradović Vučiću posvetio trg u Vranju

 

Bujanovac, Vranje, 8. novembar 2019. (Foto VranjeNews)- Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri i član Predsedništva Saveza za Srbiju, izveo je u petak ispred zgrade obnovljenog Pozorišta Bora Stanković u Vranju svojevrsni performans, otvarajući, kako je kazao „Trg laži Aleksandra Vučića“ ispred makete fasade na Trgu Republike, prenosi VranjeNews.

– Ova fasada na Pozorištu u Vranju zapravo nije fasada, to je lažna fasada, odštampana cirada iza koje je stara i urušena. Ovako izgleda čitava Srbija, sve je laž, što bi reka onaš narod „spolja gladac, unutra jadac“. Zato smo danas u Vranju da damo novo imeTrgu Republike u Vranju koji će se od danas zvati „Trg laži Aleksandra Vučića“ – poručio je Obradović.

Lider Dveri je nakon prelepljivanja natpisa „Trg Republike“ novim, crvenim autolakom ispisao krupnim slovima reč „Bojkot“ preko središnjeg dela fasade u Ulici Partizanskoj, dijagonalno od zgrade Načelstva, aludirajući na bojkot izbora u martu 2020. godine.

-Za ovo što radim dobio sam dozvolu kao što je Aleksandar Vučić dobio upotrebnu dozvolu za zgradu pozorišta – kazao je Obradović pre nego što je sa saradnicima završio svoj boravak u Vranju.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *