OŠ “B.Radičević”: Deca sa krova nisu naši đaci

Bujanovac, 8. novembar 2019.- Iz OŠ “Branko Radičević” kažu da deca koja se vide na krovu škole na snimku koji smo objavili u petak, nisu njihovi učenici.

Zamenik direktora Predrag Jovanović navodi da se radi o “starijoj deci romske nacionalnosti” koji ne pohađaju ovu školu.

– Oni već nekoliko dana prave probleme u školskom dvorištu, vređali su i naše osoblje… Oni se vide kako se penju na krov jer su, navodno, tražili loptu koja im se tu popela, kaže Jovanović.

Direktor škole Nenad Tasić poručuje da je škola otvorena za svu decu koja žele da se na školskim terenima bavi sportom, ali da neće tolerisati ovakve ispade.




One thought on “OŠ “B.Radičević”: Deca sa krova nisu naši đaci

  1. Bogoljub Tomic

    Najlakse je prebaciti odgovornost na skolu. Gde su sada razne NVO organizacije da kazu svoj stav i mere koje preduzimaju da ovakvih incidenata ne bude ili bar da se oglase i javno budu na strani skole. Ponasanje ovih huligana je ustvari ogledalo rada tih istih NVO gde se jasno vidi da ne rade nista ali izmisljenim problemima uzimaju finansijska sredstva medjunarodnim organizacijama a krivac je skola odnosno skolski sistem Republike Srbije. Tome treba doci kraj ! Policija treba da uhapsi te huligane i da izrekne maksimalne kazne i njima a i njihovim roditeljima jer imaju istu odgovornost. U ovim incidentima najgore resenje je cutati jer neko moze i glavu izgubiti a onda je vec kasno.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *