Ispred Maxija u ponedeljak akcija za pomoć Dunji

Bujanovac, 17. novembar 2019.Posle pisanja Bujanovačkih, sve više ljudi i organizacija organizuje prikupljanje pomoći za našu malu sugrađanku Dunju Milanović.

Posle MMA Kluba Knez Lazar, rukometaša i futsalera BSK, Bujanovčanki koje prave torte i kolače ali i mnogih neznanih humanih ljudi, da pomogne Dunji odlučila je i Grupa za decu i mlade Indigo, uz podršku UNHCR-a (Visokog komesarijata UN za izbeglice) i u saradnji sa udruženjem „Dituria“ iz Bujanovca.

Oni će u ponedeljak, 18. novembra, u centru Bujanovca, pored supermarketa „Maxi“, od 10.00 do 14.00 sati organizovati humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za kupovinu aparata za iskašljavanje koji je neophodan za Dunjino lečenje, a sve u dogovoru sa njenim roditeljima.

„Svako ko donira novac dobiće na poklon neki od predmeta izrađenih od strane dečaka i mladića migranata u prihvatnom centru u Bujanovcu i mladih volontera Diturie iz Bujanovca tokom radionica održanih u oktobru i novembru u prihvatnom centru i prostorijama udruženja Dituria u Bujanovcu.

Sva prikupljena sredstva biće uručena roditeljima Dunje Milanović nakon akcije.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *