Izmena režima saobraćaja u centru Bujanovca zbog asfaltiranja

 

Bujanovac, 19. novembar 2019. – U centru Bujanovca do kraja nedelje (Bujanovačke će vas obavestiti o tačnom terminu) doći će do izmene režima saobraćaja zbog asfaltiranja glavne ulice, a nadležni apeluju na vozače da ne izlaze kolima u grad bez preke potrebe kako bi se izbegle ionako velike gužve.

Skidanje starog sloja asfalta već je počelo kod benzinske pumpe u centru, i nastaviće se Ulicom Bore Stankovića (kod autobuske i taksi stanice).

Kako je za Bujanovačke rekao Rahim Salihi, opštinski načelnik za razvoj i investicije, za to vreme glavna ulica od parka i Muzičke škole, kao i kod upravne zgrade Gumoplastike postaće dvosmerna i na njima će biti zabranjeno parkiranje kao sada.

Ovaj režim važiće dok se ne završi asfaltiranje Bore Stankovića, koja će nakon toga postati dvosmerna a radovi će se preseliti od Pošte prema parku i dalje ka Domu zdravlja, kada će za saobraćaj biti zatvorena ulica od upravne zgrade GMP do parka.

-Molimo građane za strpljenje dok se ne završe radovi, a radi se o zaista kapitalnom projektu, i apelujemo na vozače da izbegavaju ovaj deo grada, apeluje Rahim Salihi, opštinski načelnik za razvoj i investicije.

Asfaltiranje glavne ulice od kružnog toka do Doma zdravlja, novcem resornog ministarstva i lokalne samouprave, počelo je prošlog meseca, a radovi su završeni od ulaza u grad do Škole Sveti Sava, odnosno do raskrsnice sa Beogradskom ulicom.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *