TOB na sajmu u Kragujevcu: Akcenat na seoski turizam

Bujanovac, Kragujevac, 22. novembar  2019. Na 11. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma, otvorenog u petak u Kragujevcu, Turistička organizacija Bujanovac (TOB) će predstaviti turističke potencijale opštine poput manastira Prohor Pčinjski, arheološkog nalazišta Kale i Bujanovačke banje.

Sajam je okupio više od 100 nacionalnih, regionalnih i lokalnih turističkih organizacija iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Mađarske.                                               

„Na centralnom video bimu biće prikazan film o Bujanovcu i turističkoj ponudi i potencijalu opštine, dok su na našem štandu izloženi suveniri i publikacije kojima su predstavljene sve destinacije“, rečeno je Bujanovačkim u Turističkoj organizaciji.

Tokom prvog dana sajma bujanovački štand je posetila i direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović, koja, inače, smatra da bi poseban akcenat trebalo staviti na seoski turizam i negovati i nuditi ono što je tradicionalno i što izdvaja Srbiju od ostalih ponuda.

Sajam turizma i seoskog turizma i ove godine održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i grada Kragujevca, a trajaće do 24. novembra.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *