Bujanovac ponovo bez vode, havarija u glavnoj ulici

Bujanovac, 30. novembar 2019.- Građani Bujanovca bez vode su od 4 sati u subotu ujutru zbog havarije na mreži u glavnoj ulici blizu raskrsnice sa Kralja Milutina.

U trenutku dok ovo javljamo (9:45 sati), radnici Komunalca seku (novi) asfalt kako bi došli do cevi koja je prsla na glavnoj vodovodnoj mreži.

Njihove prognoze, međutim, nimalo nisu optimistične:

– Mi ćemo brzo da iskopamo zemlju i dodje mo do cevi, i ako u magazinu ima delova kvar će biti otklonjen za dva do tri sata. Ali, pitanje je šta je stradalo i ako nema delova, što lako može da se desi, onda je pitanje kad će grad dobiti vodu, iskren je jedan od radnika sa kojim smo razgovarali na terenu gde nismo zatekli nikoga od rukovodilaca JP Komunalac.

Kako smo ranije u više navrata pisali, Komunalac kuburi sa delovima jer se azbestne cevi gotovo više nigde ne koriste osim u Bujanovcu, dok je starost mreže od preko 40 godina glavni uzrok čestih havarija.

Posebna nevolja je to što zbog neispravnih ventila nije moguće isključiti samo mesto havarije, već kompletnu gradsku mrežu.

Podsetimo da je ceo grad i u petak nekoliko sati bio bez vode zbog havarije kod DIB.




One thought on “Bujanovac ponovo bez vode, havarija u glavnoj ulici

  1. Antipoliticar

    Pa kada vode nepismeni firmu. I koji sami sebe zovu politicki direktor. Gde li ce sutra puci cev. Imali su vremena da zamene cevi…..svaki komentar je suvisan za Bujanovac

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *