Hapšenje na prelazu Preševo zbog heroina

Bujanovac, 30. novembar 2019. (foto arhiva) – Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je u subotu na konferenciji za medije da je noćas granična policija na prelazu Preševo zaplenila 7,8 kilograma heroina.

-Prethodne noći je sprovedena dobra akcija MUP-a. Pripadnici granične policije su na prelazu Preševo uhapsili albanskog državljanina L.B. (29) i zaplenili 7,8 kilograma heroina, najverovatnije namenjene za zapadnu Evropu. Ovo je dobra akcija policije pošto nisu bile tako česte ovako velike zaplene, rekao je Stefanović u Palati Srbija, prenosi Tanjug.

Kako je rekao ministar, prilikom pretresa „mercedesa” nađen je heroin u 15 paketa, koji je  albanski državljanin verovatno trebalo da prenese u Zapadnu Evropu.

Ministar je pohvalio rad profesionalca iz policije i istakao da su pokazali požrtvovanosti i profesinalan odnos u borbi protiv narkotika.

U prethodne dve godine, dodao je,  zaplenjeno je više od četiri tone narkortika, a ove godine do 20. novembra MUP i tužilaštvo su uhapsili i zadržali 778 osoba zbog krivičnih dela za distribuciju narkotika.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *