Milan Nakić, LIČNI STAV: Pravda za Srđana

Bujanovac, 2. decembar 2019. (foto privatna arhiva) – Milan Nakić, predsednik Kluba borilačkih veština „Knez Lazar“ iz Bujanovca, uputio nam je pismo povodom pogibije njegovog druga Srđana Đorđevića početkom oktobra u lovu blizu Vranjske Banje.

Policija je nakon tog događaja saopštila da je Srđana „nehotice u lovu“ smrtno ranio A.S. iz okoline Vranja, koji je i uhapšen. Obojica su bili zaposleni pri Vojsci Srbije.

Nakić tvrdi da je A.S. samo dva meseca nakon ovog događaja na slobodi i vraćen na posao, pa preko Bujanovačkih želi da izrazi svoj sud, koji prenosimo uz napomenu da su stavovi u njegovim navodima lični:

„Vojnik po ugovoru A.S. dva meseca posle ubistva Srđana Đorđevica vraćen je na radno mesto posle 20 dana pritvora. Neko stoji iza toga. Sramota da je profi vojnik držao otkočeno oružje u lovu. Pravda ne postoji, ovde se štite ubice kojima se zna gde je mesto“. MILAN NAKIĆ, KNEZ LAZAR BUJANOVAC“, napisao je Nakić, koji nam je poslao i fotografiju pokojnog Srđana.

 




One thought on “Milan Nakić, LIČNI STAV: Pravda za Srđana

  1. Suncica

    Jeste trazimo pravdu ali izgleda da pravda u ovu drzavu nema ja sam se svima obratila nista dobijem odgovor i nikom nista

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *