SZP Kavim Jedinstvu: Ne zaobilazite Žuželjicu

Bujanovac, 3. decembar 2019.- Sindikat zaposlenih policije (SZP) traži od prevoznika, vranjske kompanije Kavim Jedinstvo, da “otklone nepravilnosti u prevozu đaka” jer, kako navode, njihovi autobusi zaobilaze glavno stajalište u centru sela Žuželjica.

“Vozači na vašim registrovanim linijama Bujanovac-Spančevac kao i Bujanovac-Žbevac ne staju na glavnom stajalištu u centru Žuželjice čime ugrožavaju bezbednost dece u i u prepodnevnoj, a posebno u popodnevnoj školskoj smeni jer pada mrak.
Deo puta na ulazu u selo, gde autobusi staju,  je nebezbedan jer ima pasa lutalica i nema ulične rasvete”, kažu u SZP.

Takođe napominju da imaju saznanja kako vozači prave problem deci pa im naplaćuju karte kada im mesečne nisu dostavljene na vreme.

”Ovim putem vas obaveštavamo da vozače opomente da su dužni da decu prevoze do centra sela jer za to nema nikakvih smetnji.
Jer deca uredno plaćaju karte kao i svi građani”, upozorava se u dopisu koji je potpisao Saša Nikolić, potpredsednik SZP i penzionisani pripadnik PS Bujanovac.

Oni upozoravaju Kavim Jedinstvo da će, ukoliko ne reši ovaj problem o svemu biti obavešteni ministarstva saobraćaja, prosvete i nadležne inspekcije.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *