Rukomet: BSK pobedom završio polusezonu

Bujanovac, 15. decembar 2019.- Rukometaši BSK su pred svojim navijačima pobedili Knjaz 1957 iz Knjaževca 31:25 (18:13) i polusezonu završili da deobi 5. i 6. mesta Prve lige istok.

-Odigrali smo veoma dobro, tokom cele utakmice smo vodili, u jednom trenutku i 10 golova, ne krije zadovoljstvo trener Ivan Dobardžijev i dodaje da su se istakli braća Taškovic, Sava , Stefan i Uroš.




2 thoughts on “Rukomet: BSK pobedom završio polusezonu

  1. Aleksandar D. Popović KUKE Bujanovčanin u Beogradu

    Nema nikakvih vesti o fudbalskom klubu BSK -u u kojoj ligi igra, koje rez. ima i koje planove ima. Nekada je bio jedini sportski klub u Bujanovcu i takmicio se i sa sadašnjim prvoligašima, sa Radničkim iz Niša, Dinamom iz Vranja, Radnikom iz Surdulice i dr.. Šteta taj klub postoji više od 80 godina i čudi me da toliko nisko padne i da se nikada i nigde ne spomene. A on je bio jedini sportski klub u kome smo se svi mi mladi okuplali. Šestdesetih je na kratko osnovan i Plastičar pa je bilo i rivaliteta na lokalnom nivou. A sada se nigde ne pominje. Meni je jako žao zbog toga jer sam igrao i u jednom i u drugom klubu. Šteta. Pozdrav uz želju da čujemo nešto pozitivno o ufdbalu u Bujanovcu. Ace Kuke

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *