Aleksić: Sve što sam imao ispričao sam nadležnim organima i Bujanovačkim

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 20. januar 2020. – Direktor Predškolske ustanove (PU)„Naša radost“ Milovan Aleksić nije želeo da komentariše navode iz saopštenja Narodne stranke, koja ga optužuje za „brojne nepravilnosti u radu“.

Aleksić je Bujanovačkim rekao da je sve što je imao da kaže na ovu temu već ispričao nadležnim organima, pa i portalu Bujanovačke.

-Mogu samo da kažem da pozdravljam Vuka Jeremića, Sašu Arsića i porodicu Simonović – kazao je direktor, aludirajući da su optužbe na njegov račun politički motivisane.

U saopštenju Narodne stranke kaže se, pored ostalog, da je „ukraden  službeni automobil vrtića ispred zgrade gde stanujedirektor, a niko ne pita da li on sme da koristi službeniautomobil za privatne potrebe”.

Direktor Aleksić, koji je funkcioner lokalnog SNS, je u decembru 2018. godine za Bujanovačke prokomentarisao ovaj događaj, rekavši da auto nije bio parkiranu krugu ustanove već u blizini njegovog doma zbog planiranog službenog putovanja na Kosovo, za koje je tada dostavio pozivnicu, koju je naš portal objavio.

Vikendom nemamo radnike u vrtiću i dotadašnja praksa je bilada vozilo zadužim dan ranije”, rekao je tada.

Službeni automobil PU “Naša radostmarke opel astra ukraden je sredinom oktobra 2018. godine tokom vikenda sa parkinga autobuske staniceKavim Jedinstvo” u Bujanovcuu neposrednoj blizini zgrade u kojoj Aleksić živi.

Nedugo potom, Opštinsko veće je, na inicijativu zamenika predsednika opštine Bujanovac Stojanče Arsića, zatražilo izveštaj od direktora o “slučaju krađe službenog vozila, koji je on dostavio.

 

 

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *