Akademik Ćosja: Razmenom teritorija srpsko-albanski problem bio bi rešen zauvek

Bujanovac, Priština, 16. februar 2020. (Foto Gazeta express)-Kosovski akademik Redžep Ćosja izjavio je da podržava ideju Tačija i Vučića o razmeni teritorija Kosova i Srbije.
Ćosja je u emisiji na TV A2 rekao da bi
razmena teritorija zauvek rešila problem Kosovo – Srbija.
„Razmena teritorija za albansko i srpsko pitanje, Srbija – Kosovo, biće rešena zauvek“, rekao je Ćosja za A2 a prenosi Gazeta express.



One thought on “Akademik Ćosja: Razmenom teritorija srpsko-albanski problem bio bi rešen zauvek

  1. Bogoljub Tomic

    Uzimajuci u obzir celokupno politicko delovanje ovog gospodina akademika,cudo je kako se i do sada nije pojavljivao sa ovakvim idejama. Poznat kao politicki mentor Hasima Tacija,verovatno sada u duboko poznim godinama zeli da mu ojaca pozicije i da spase svoj politicki projekat koji se zove Hasim Taci i njegova karijera. Nije iznenadjenje njegovo ovakvo razmisljanje a odabrao je i pravi momenat. Ovaj gospodin akademik je inace bio veliki protivnik mozda najveceg Albanskog knjizevnika Ismaila Kadarea a takodje je bio ljuti protivnik i Ibrahima Rugove i niza istaknutih Albanaca koji su zeleli da sa Srbima resenje traze razgovorima. Gospodin akadamek mozda ima luksuz da pri kraju svog zivotnog veka,u svojim poznim godinama prica i izjavljuje svakakve ideje jer se jednosravno naziveo i ima komotnost da gura mladje generacije u svakojake probleme koji mogu nastati ako nastavi da se ponasa ovako piromanski. Ipak,mozda i godine cine svoje pa se starim ljudima cesto dogadja da ne znaju sta pricaju i zive u nekoj drugoj stvarnosti koja samo njima odgovara. Mozda zeli da jos malo pomogne svom sledbeniku kome se ljulja polozaj,mozda starost ima uticaja ili nije bila losa ponudjena finansijska ponuda da se nesto kaze i izjavi jer rec akademika je ipak nesto sto ima svoje slusaoce i citaoce. Da sam na vasem mestu gospodine akademice bavio bih se unucima i brinuo o njihovoj buducnosti jer vas politicki ucenik i sledbenik i nije nesto stvorio uslove da KIM napreduje pa upravo mladi ljudi beze u Inostranstvo. Proverite jos jednom,mozda su i vasi vec pobegli ali vam nisu rekli.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *