Stojanča Arsić poziva Zafirovića u svoju grupu građana

Zafiroviću, dobrodošao si: Arsić

Bujanovac, 17. februar 2020.- Približavanjem lokalnih izbora politička scena Bujanovca postaje sve zanimljivija.

U SPS već dugo “samo što nije” došlo do smene na čelu odbora, prave se virtuelne koalicije za pre i posle izbora, ali je sve to mačiji kašalj prema ostavci Nenada Zafirovića sa čela Bivode, što poznavaoci prilika tumače i kao njegovu “labudovu pesmu” u SNS čiji je, opšti je utisak, jedan od najeminentnijih članova.

Stari politički lisac Stojanča Arsić, aktuelni zamenik predsednika opštine Bujanovac, preko našeg portala poziva Zafirovića da mu se na izborima pridruži u grupi građana koju vodi:

– Zafirović je svakako jedan od najjačih kadrova u lokalnom SNS, obrazovan je i poseduje jake organizacione sposobnosti. Vrlo rado bih ga video u svojim redovima i ovim putem šaljem mu otvoren poziv, kaže Arsić za Bujanovačke.

Da je Zafirović svojevrsna zvezda prelaznog roka potvrđuje i Marko Andrejević, odbornik čiji je SDPS Rasima Ljajića u vladajućoj koaliciji na lokalu sa Arsićem:

– Ja Zafiroviću bez razmišljanja nudim potpredsedničko mesto u stranci, kaže za Bujanovačke Andrejević.

Zafirović je dao ostavku u Bivodi ali nije bio dostupan za naše novinare da kaže da li je isto učinio i u SNS.




3 thoughts on “Stojanča Arsić poziva Zafirovića u svoju grupu građana

  1. Miki

    Andrejevcu nista nisi naucio od gospodina Arsica. Procitaj njegove pa svoje reci. Mislio sam da ces reci: Zafirovicu, ustupam ti predsednicku funkciju. Ti mu nisi ni do kolena. Nemoj ga vredjati i ponizavati.

    Reply
    1. Deki

      Ma gledaj šta si ti naučio, najnormalniji dečko od svih vas koji se igrate politike, nikada se nije grabio za funkciju, a mogao je, kao i ostali što su gledali da uvale svoja dupeta u fotelju. Drži svoju reč, a koliko znam ima lepo mišljenje o Zafiroviću i svakako nije neko ko ponižava ljude, čvrsto je obema nogama na zemlju, za razliku od ostalih nisko i visoko letača.
      P.S. Uzmi ti pa pročitaj nešto.

      Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *