Zufo: Svi u halu, da pobedimo Ivanjicu

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 1. mart 2020. Futsaleri KMF Zufo u nedelju od 18:30h pred svojim navijačima u Bujanovcu igraju meč sezone protiv Ivanjice.

Bujanovčani moraju da pobede jednog od najvećih rivala kako bi ostali u trci za prvo mesto koje vodi direktno u Prvu ligu, dok će svaki drugi ishod  šanse svestiti na minimum i u najboljem slučaju poslati Zufo u baraž, odnosno doigravanje sa timovima iz najvišeg ranga.

Takav rasplet niko u bujanovačkom klubu ne želi, posle prošlogodišnjeg iskustva u baražu, kada ih je jedna od najslabijih ekipa Prve lige KMF Vranje ubedljivo i lako nadigrala u oba meča.

U „biti ili ne biti“ utakmicu Zufo ulazi sa trećeg mesta na tabeli i 4 boda zaostatka za večerašnjim protivnikom, odnosno 6 za liderom na tabeli Konjarnikom.

Kakva ekipa gostuje u Bujanovcu u 15. kolu Druge futsal lige i kakav je zadatak pred Bujanovčanima ilustruje podatak o najmanjem broju poraza, samo tri u sezoni, tri uzastopne pobede do ovog kola, najbolja gol razlika od plus 38, kao i pobeda nad Zufom u jesenjem delu.

Ipak, domaća ekipa nije kakva je bila u prvom delu, stigla su sjajna pojačanja, na viši nivo je podignut i kvalitet i forma,  pa su pred Bujanovčanima  redom padali svi protivnici od nastavka prvenstva.

Iz Zufa pozivaju svoje navijače i sve ljubitelje malog fudbala u Bujanovcu da im pruže podršku u najvažnijem meču ove sezone.

-Svi u halu, zajedno do cilja – poručuju iz kluba.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *