Odbornička lista SNS bez Nenada Zafirovića

Bujanovac, 7. mart 2020. – Jedan od najaktivnijih opozicionih odbornika u dosadašnjem sazivu lokalnog parlamenta, Nenad Zafirović, nije se našao na odborničkoj listi „Aleksandar Vučić-Za našu decu“ koju u Bujanovcu čini Srpska napredna stranka sa svojim partnerima.

Tako je Zafirović za kratko vreme prešao put od potpredsednika stranačkog odbora, ideologa bujanovačkih naprednjaka i direktora Bivode, gde je proveo četiri i po godine, do čoveka koga u stranci više niko i ne spominje i čija je politička sudbina, prema izvorima Bujanovačkih, krajnje neizvesna.

O tome možda najbolje govori činjenica da uopšte ne prisustvuje po definiciji važnim predizbornim sastancima, kao da ga nikada i nije bilo.

Elem, SNS je napravio listu bez Zafirovića, na čijem je čelu očekivano, pod rednim brojem 1, šef odbora Nenad Mitrović.

Za njim ide Miodrag Milković, direktor Veterinarske stanice i lider Ujedinjene seljačke stranke, a pod brojem 3. je pridošlica u redove SNS i partnera, Boban Pavlović, opštinski načelnik za budžet i finansije, dasadašnji partner u vlasti Stojanče Arsića.

Kako saznajemo, Pavlović više ne predstavlja SDS Borisa Tadića, već je koalicioni sporazum potpisao u ime Konzervativne stanke.

Među prvih 10 na listi SNS su i 4 žene, a treba pomenuti još i Ljubisavljevića iz Rakovca i Aleksandra Dimitrijevića Grka.

Svi su, dakle, tu, samo Zafirovića nema.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *