Nedžat Beluli, pozdrav iz samoizolacije: Nesreća nas je ujedinila

Poznati lokalni privrednik i medijski radnik, vlasnik TV Spektri Nedžat Beluli, privodi kraju period samoizolacije u koju je dospeo pošto je iz Skoplja dovezao decu koja tamo žive. U autorskom tekstu za Bujanovačke govori, između ostalog, o ekonomskim merama Vlade Srbije, ali i o tome kako je Vučić prepoznao jednu karakternu osobinu zajedničku svima
Bujanovac, 9. april 2020. (Foto lična arhiva) – Svetska pandemija korona virusa izjednačila je sve slojeve društva sveta, od njega oboljevaju i umiru i bogati i siromašni, vladari i i podanici, sve nas je ujedinila ova globalna tragedija posle koje će sve biti drugačije. Više ćemo ceniti život, poštovati jedan drugog, porodicu, drugare i prijatelje.
Profesija mi nalaže da pratim situaciju oko pandemije ne samo u lolalu, nego i globalno, i radujem se što je Srbija i njen državni vrh jedna od retkih država sveta koje perfektno upravljaju situacijom.
Tačno je da predsednik države malo više histeriše i plaši nas, ali kako će drugačije?!
Zna Vučić da smo nediciplinovan narod kome samo strah diže svest o važnosti poštovanja propisanih mera.
Još više me raduje što je Vlada sačinila plan izlaska iz ekonomske krize jer će posledice pandemije za privredu i budžet građana biti katastrofalne.
Ajmo ljudi, budimo svi odgovorni, poštujmo preporuke o što manjim međusobnim kontaktima, jer alternativni lek protiv ovog zla momentalno ne postoji.
Izdržimo još 10-15 dana i kraj, biće prilike da se šetamo i družimo se, leto tek dolazi, ima vremena za sve, nije izgubljena godina.
Budite oprezni, ali bez panike, sedite kod kuće, čuvajte sebe i svoju familiju, a pre svega heroje današnjeg vremena, borce sa prve linije fronta – medicinsko osoblje.
Pozdrav svima, vidimo se uskoro na kafi u gradu!
SVE VESTI O KORONA VIRUSU VEZANE ZA BUJANOVAC, MOŽETE PRATITI NA NAŠEM LINKU KLIKOM OVDE!



Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *