Hapšenje u Bujanovcu zbog marihuane u kesici „smokija“

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 8. april 2020. (Foto ilustracija) – Bujanovački policijski inspektori uhapsili su osobu u ovom gradu nakon što su u kesici „smokija“ koju je imao kod sebe pronašli 20 grama marihuane, nezvanično saznaju Bujanovačke od izvora bliskih policiji.

Radi se o Pakistancu starom 28 godina, koji je najpre prekoračio vreme koje mu je bilo dozvoljeno za izlazak iz Prihvatnog centra kod Bujanovca, zbog čega je, kako kaže naš izvor, alarmirana policija.

On je ubrzo  lociran u gradu, nakon čega je praćen, a neposredno pre ulaska u Prihvatni centar je izvršen pretres, kada su policajci pronašli nekoliko paketića marihuane  u kesici smokija  koju je Pakistanac imao kod sebe.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti dalje procesuiran zbog posedovanja opojnih droga, ali i kršenja zdravstvenih mera uvedenih za sprečavanje širenja korona virusa.

Migrantima smeštenim po prihvatnim centrima je od 17. marta privremeno ograničeno kretanje i napuštanje centra je moguće samo u opravdanim slučajevima, poput odlaska kod lekara, uz posebnu dozvolu Komesarijata za izbeglice.

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *