Predstave Bujanovačkog pozorišta na YouTube

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 18. april 2020. – Bujanovačko amatersko pozorište (BAP) omogućiće svojoj publici, sugrađanima i članovima da u vreme karantina zbog korona virusa gledaju na Jutjubu predstave ovog pozorišta iz arhive koja sadrži i snimke od pre više od 15 godina.

Sa radošću smo aktivirali svoj Jutjub kanal, u čast praznika, ali i protiv ove nesreće koje nas je sve zadesila. Pozivam ljubitelje pozorišta, naše sugrađane i sve one koji su bili i sada su deo BAP-a da pogledaju predstave i druge snimke koje ćemo postavljati za njih – kaže za Bujanovačke Ljubiša Čolović, pokretač bujanovačkog pozorišta.

Na kanalu BAP-a je već objavljen polučasovni tv prilog o predstavi „Vlast“ Branislava Nušića, koju je Čolović daleke 2004. godine radio sa maturantima bujanovačke Srednje stručne škole „Sveti Sava“.

Nažalost, nemamo snimak cele predstave, ali imamo taj televizijski materijal, to je prvo što smo postavili i mislim da će biti zanimljivo za gledanje posebno toj generaciji BAP-ovaca, ali i svima ostalima – kaže Čolović.

SVE VESTI O KORONA VIRUSU VEZANE ZA BUJANOVAC, MOŽETE PRATITI NA NAŠEM LINKU KLIKOM OVDE!

On je dodao da će u narednim danima biti postavljani i ostali snimci predstava, i to ne samo na kanalu BAP-a, već i na kanalima Sky Production i TV Focus.

Do Jutjub kanala Bujanovačkog amaterskog pozorišta možete doći klikom na link:

https://www.youtube.com/channel/UCe0qYXTsKkmdh2raIld4Vgg?fbclid=IwAR1zwiY9kZRWn1gFnwjO8TgloiEYv4dZhfdpseo4Uy059bPPafS3n2DoR_4

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *