Mini basket festival odložen, evo do kada

Sačuvajmo decu je moto festivala

Bujanovac, 22. april 2020. (Foto arhiva) – Jubilarni deseti Medjunarodni mini basket festival „Sacuvajmo decu“, koji je bio planiran da se održi 10. maja, odložen je zbog situacije sa korona virusom i ukoliko okolnosti budu dozvolile biće održan u septembru, poručuju organizatori iz Omladinskog košarkaškog kluba Plej 017.

U ovom trenutku mogu sa sigurnošću da kažem da se festival neće održati održati planiranog datuma. Plan je da, ukoliko situacija sa virusom bude bolja i dozvole se okupljanja dece i odraslih, naš mali jubilej organizujemo sredinom septembra 2020. godine. O tačnom datumu održavanja festivala odlučićemo u narednom period i o tome ćemo sve blagovremeno obavestiti – rekao je Bujanovačkim Nenad Stajić, prvi čovek OKK Plej 017.

SVE VESTI O KORONA VIRUSU VEZANE ZA BUJANOVAC, MOŽETE PRATITI NA NAŠEM LINKU KLIKOM OVDE!

On je naglasio da će se kao organizatori  potruditi da 10. Medjunarodni mini basket festival „Sačuvajmo decu“ bude masovniji nego svi prethodni, a će pored festivala organizovati još nekoliko pratećih dogadjaja koji do sad nisu vidjeni u Bujanovcu.

Želim da poručim svim devojčicama i dečacima, malim i velikim košarkašima koji su učestvovali ili će učestvovati na festivalu, trenerima, volonterima, publici bez obzira koje su nacionalnosti, vere, boje kože da se čuvaju u ovom trenutku, da misle na sebe i svoje starije, slušaju preporuke lekara i OSTANU KOD KUĆE. Vidimo se na 10. Međunarodnom mini basket festivalu „Sačuvajmo decu“ Bujanovac 2020 – zaključio je Stajić.

Festival košarke se u Bujanovcu  održava već devet godina, a poslednji je bio je najmasovniji do sada sa preko 1000 učesnika i postao je i najmasovniji sportski dogadjaj u Bujanovcu.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *