Počelo uklanjanje divljih deponija na području Bujanovca (Video)

 

Bujanovac, 23. april 2020. – Bujanovačke su, zajedno sa svojim čitaocima, nebrojeno puta skretale pažnju javnosti na divlje deponije na teritoriji opštine, svojevrsno ruglo grada u kome svi živimo.

Danas možemo reći da je opštinsko Odeljenje za razvoj i investicije preduzelo prve korake na rešavanju ovog problema.

Prema rečima načelnika Rahima Salihija, krenulo se od najveće, iznad Velikog Trnovca na putu ka Breznici, duž korita Trnovačke reke.

-Divlja deponija se prostirala dva kilometara duž puta. Ovo je samo početak ka cilju da naš grad bude lepo mesto za život, kaže Salihi za Bujanovačke.

On najavljuje da će u narednim danima biti uklonjeno smeće i sa drugih lokacija, a jedna od njih je i ona u jednom od najprometnijih delova grada, pored Zelene pijace, na šta su naši čitaoci posebno skrenuli pažnju:

Sledeće mesto koje čistimo je okolina Zelene pijace, najavljuje Salihi

-Sledeće mesto koje čistimo je okolina Zelene pijace, najavljuje Salihi.

Podsetićemo da je u ponedeljak, tokom policijskog časa, temeljno oprana i očišćena glavna ulica, a Salihi je rekao da će tokom naredne zabrane kretanja biti oprane i ostale vitalne gradske saobraćajnice.




One thought on “Počelo uklanjanje divljih deponija na području Bujanovca (Video)

  1. Anonimni

    Svaka cast sto namjeravate ocistiti deponije . Uredite Grad Bujanovac to je ljep Multieticni grad sa divnim ljudima . Ali treba da se uredi uljepsa sa parkovima cvjecem stazama za penzionere .pokazimoda vredimo koliko znamo da volimo svoj grad i nsa sela koja krase grad Bujanovac

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *