Jovana i Sonja „zapalile“ Bujanovac (VIDEO)

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 29. april 2020. „Foot shake Dance“ u izvedbi doktorke Jovane Antić i medicinske sestre Sonje Đorđević iz Službe hitne pomoći bujanovačkog Doma zdravlja, koji su Bujanovačke objavile kasno sinoć na fejsbuku, izazvao je oduševljenje i za nekoliko sati je imao više od 7.000 pregleda.

Ples uz pesmu „Oh Nanana“, karakterističan po tome što je kontakt ograničen samo na stopala, Jovana i Sonja su pod punom zaštitnom opremom izvele u specijalnoj covid ambulanti Doma zdravlja tokom dežurstva.

-Malo smo se zabavili u retkim trenucima kada ne pomažemo pacijentima. Ovo nam je bio kao neki ventil za stres sa kojim se ja i svi mi u DZ suočavamo od početka krize sa korona virusom. Naravno, niko od pacijenata nije čekao na pregled dok smo nas dve imale „nastup“ od tih desetak sekundi – kaže Bujanovačkim mlada dr Antić.

Da su „razvalile“ korake i poslale najpozitivniju moguću poruku svedoče komentari naših čitalaca i broj lajkova  na FB.

„Svaka čast i treba tako da se sa naroda malo skine stres. Nek vide ko stoji iza nas“, „Svaka čast devojke“ i „Bravo za Bujanovac“ poručili su Bujanovčani svojim zdravstvenim radnicima.

SVE VESTI O KORONA VIRUSU VEZANE ZA BUJANOVAC, MOŽETE PRATITI NA NAŠEM LINKU KLIKOM OVDE!




One thought on “Jovana i Sonja „zapalile“ Bujanovac (VIDEO)

    Ostavite odgovor

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *