Mitrović članstvu SNS: Vučić 30. maja u Vranju, naša kvota 500 ljudi

Viber prepiska Mitrovića sa članstvom

Bujanovac, 18. maj 2020. – Sudeći prema prepisci Nenada Mitrovića, šefa Odbora SNS u Bujanovcu i članstva, do koje su došle Bujanovačke, za 30. maj planiran je miting te stranke u Vranju na kome bi trebalo da se pojavi i Aleksandar Vučić, lider naprednjaka i predsednik države.

U viber prepisci Mitrović navodi da se radi o instrukcijama koje je dobio iz viših partijskih struktura, odakle se vidi da je bujanovački odbor u obavezi da na miting povede 500 članova.

Iz prepiske, koju možete videti u tekstu, a koja datira od 17. maja, nalaže se da se što pre angažuju autobusi, što je važno zbog parkinga i mesta, ali i zbog važnosti događaja i očekivanja koje imaju vrh stranke i predsednik.

Mitrović u narednoj poruci objašnjava da je direktivu dobio od Okružnog odbora, pa dodaje:

„Ovo je poruka koju sam dobio od Okružnog odbora, krenite u organizovanju ljudi, a ja ću da rezervišem autobuse“, piše Mitrović.

Bujanovačke su nezvanično od nekoliko funkcionera SNS u Vranju saznale da se za kraj maja planira miting pred izbore 21. juna, uz ogradu da bi mogla da ga odloži loša epidemiološka situacija. Takođe smo i Mitroviću poslali poruku da nam potvrdi informaciju do koje smo došli, ali do objavljivanja teksta nismo dobili odgovor.

Podsećamo da Vranje trenutno važi za najveće žarište korona virusa, sa gotovo 70 registrovanih slučaja u protekla nekoliko dana.

Republički i lokalni izbori, planirani za 26. april, odloženi su zbog vanrednog stanja i borbe protiv covid19, a planirano je da kampanja SNS krene iz Vranja mitingom 14. marta.

 

 




One thought on “Mitrović članstvu SNS: Vučić 30. maja u Vranju, naša kvota 500 ljudi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *