Mladići iz Hana i Surdulice stradali kod Tivta

Bujanovac, Tivat, 30. maj 2020. (Foto ilustracija)- Muškarac iz Vladičinog Hana M.S. star 20 godina i pet godina stariji K.D. iz Surdulice stradali su u noći između petka i subote u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Tivta u Crnoj Gori.

Kako prenose podgoričke Vjesti, nesreća se dogodila u Mestu Kukuljina kada je automobil „pežo 307“ srpskih registracija u kome su se nalazili, krećući se magistralom iz pravca Budve, naišao na gradilište kružnog toka.

Automobil se nesumnjivo kretao velikom brzinom i udario u deo betonskih blokova koji služe za formiranje pešačkih ostrva na novoj raskrsnici. U silovitom udaru oba mladića koja su se nalazila u automobilu ispala su iz vozila i zadobila teške povrede“, prenose Vjesti.

Hančanin je stradao na licu mesta a mladić iz Surdulice podlegao je povredama na putu do bolnice u Kotoru.

Iz tivatske policije jutros su saopštili da za sada nije poznato ko je od njih dvojice bio za upravljačem „pežoa“, prenosi RTS.

Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni tužilac iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, uz prisustvo pripadnika Odeljenja bezbednosti Tivat.

Tijela stradalih u ovoj saobraćajnoj nesreći biće transportovana u KBC Podgorica radi vršenja obdukcije i utvrđivanja tačnog uzroka smrti. Od strane nadležnih vještaka biće sprovedena potrebna vještačenja, radi utvđivanja okolnosti i uzroka nastanka ove teške saobraćajne nezgode. Stradala lica imala su radne dozvole, po kom osnovu su i boravila u Crnoj Gori“, saopštemo je jutros iz tivatske policije.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *