Očevidac zločina u Surdulici: Udario ih je kolima, a onda je uzeo nož

Bujanovac, Surdulica 2. jun 2020. (foto RTS) – Očevidac tragedije u Surdulici, koja se dogodila u ponedeljak kada je, kako se sumnja, muškarac ubio dve osobe i potom sebe, kaže da je osumnjičeni za ubistvo i ranije pretio smrću ubijenima.

-Došlo je do ubistva i samoubistva. Stradala su dva muškarca i jedna žena. Naime, prema prvim podacima sa uviđaja koji je danas obavljen, najverovatnije je muškarac vozilom usmrtio drugog muškarca, a potom nožem oduzeo život osobi ženskog pola, a zatim i sebi oduzeo život – rekla je RTS-u Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković.

Po njenim rečima, građani su prilikom uviđaja rekli da je moguće da su u pitanju neki emotivni odnosi koji su postojali između osoba koje su izgubile život.

-On je  došao kolima, udario čoveka i još jednom ga udario kolima, i ovu ženu je udario kolima, onda je uzeo nož i direktno ženu nožem zaklao pa posle sebe. Dvaput je pokušao, a treći put je prerezao sebi vrat. Ništa drugo više nismo videli, zašto se to desilo pojma nemam –  rekao je očevidac.

On je dodao i da su dvoje stradalih bili ranije u vezi, dok im je osumnjičeni pretio da će ih ubiti.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *