Šćiprim Arifi optužuje opoziciju i „stare snage“ za hapšenje svojih saradnika

Bujanovac, Preševo, 6. jun 2020. (Foto FB printskrin) – Predsednik opštine Preševo Šćiprim Arifi optužio je lokalnu „opoziciju i stare snage“ za privođenje trojice svojih saradnika u četvrtak, koji su sutradan pušteni na slobodu i protiv kojih je obustavljena istraga.

Aferu su pokrenuli eksponenti naših opozicionih stranaka, u saradnji sa svojim finansijskim sponzorima, sa ciljem da ocrne lokalnu vlast, sa posebnim naglaskom na kandidata za poslanika naše zajedničke liste Albanska demokratska alternativa- Ujedinjena dolina, i to samo jedan dan pre zvaničnog podnošenja liste Republičkoj izbornoj komisiji“- napisao je Arifi na svom FB profilu.

On je dodao da je državni aparat oko celog događaja podigao neviđenu pompu kako bi „pomogao starim političkim strukturama“, koje su sada opozicija u Preševu.

Arifi je optužio i, kako je naveo, FAKE PORTALE, koji su uoči izbora želeli da zaoštre političku atmosferu skrnavljenjem novinarske etike i tako postali portparol srpskog državnog aparata kao pomoć starim političkim strukturama u Dolini.

Dodao je i da je oduvek verovao u nevinost svojih saradnika, što se i dokazalo obustavljanjem istrage.

Podsetimo, Bujanovačke su prve u četvrtak ujutru objavile vest u hapšenju u Preševu, što je kasnije potvrdio i MUP Srbije svojim saopštenjem.

Inače, najveća opoziciona stranka u Preševu je Partija za demokratsko delovanje (PDD) predsednika Bujanovca Šaipa Kamberija, prvog na listi koalicije albanskih stranaka koju je u petak potvrdila Republička izborna komisija.

Ceo FB post Šćiprima Arifija možete pročitati OVDE.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *