Predstavljamo lokalne izborne liste: SPS – Stojanča Arsić

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 10. jun 2020. Na lokalnim izborima u opštini Bujanovac građani će moći da glasaju za devet političkih grupacija, od kojih su dve koalicije srpskih stranaka i grupa građana.

Jedna od njih je izborna lista „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS)“, koju predvodi aktuelni zamenik predsednika opštine Bujanovac Stojanča Arsić, šef istoimene grupe građana.

Posle doktora Arsića sledi diplomirani ekonomista Blagoje Tabaš iz SPS-a, a treći kandidat ove koalicije je profesor Vaska Manić iz sela Krševica, odbornica Arsićeve grupe građana u poslednjem sazivu lokalnog parlamenta.

Četvrto mesto na listi je dobio šef bujanovačkog SPO-a, još jedan odbornik, Nenad Tasić, treći partner u koaliciji.

Druga žena na listi socijalista u prvih pet kandidata  je profesor Marija Stojanović, sledi pravnik Dejan Mihajlović iz SPS-a, pa potpredsednik SO Bujanovac i Arsićev saborac Zoran Antić.

Milica Zafirović, psiholog iz Klenika je osmi kandidat na listi, a Slađan Petrović, elektrotehničar iz Rakovca, i profesor Gordana Zlatković zaokružuju prvih deset kandidata na listi.

U prvih deset nije bilo mesta za Dalibora Kostića, koji se zajedno sa Mihajlovićem priključio SPS-u u izbornoj godini – on je na 11. mestu.

Na izborima 2016. godine Arsić je sa tadašnjim koalicionim partnerima osvojio pet odborničkih mesta, a Tasić i socijalisti zajedno dva mandata.

Celu izbornu listu SPS-a, na kojoj je 29 kandidata, možete videti OVDE.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *