Skupština bez rasprava za kraj, Kamberi se zahvalio što nije bilo spletki

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 16. jun 2020. Na poslednjoj sednici bujanovačke skupštine u aktuelnom sazivu ekspresno su usvojene sve tačke dnevnog reda, među kojima su bili i izveštaji o radu javnih preduzeća i ustanova.

Zasedanju, održanom u utorak, nisu prisustvovali opozicioni odbornici iz koalicije oko Srpske napredne stranke (SNS) i Demokratske partije (DP) Nagipa Arifija, pa nije bilo rasprave o predloženim tačkama dnevnog reda.

Redom su usvajane odluke o angažovanju revizora za eksternu reviziju završnog računa budžeta opštine za 2019. godinu, Operativni plan za odbranu od poplava u ovoj godini i Godišnji likvidacioni izveštaj Direkcije za izgradnju.

Odbornici su iglasali i izveštaje o radu za prošlu godinu Doma kulture, Biblioteke, Sportskog centra „Mladost“, Centra za socijalni rad i Javnog preduzeća „Komunalac“.

Basri Fejzulahu, vršilac dužnosti direktora Apoteke, nastaviće da obavlja ovu funkciju i u narednom periodu, na predlog Partije za demokratsko delovanje (PDD).

Predsednik opštine Šaip Kamberi zahvalio se odbornicima na saradnji i podršci u protekle četiri godine, naglasivši da je vladajuća većina sve vreme funkcionisala „bez bilo kakvih spletki i problema“.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *