Goran Mladenović: Vladičin Han bolji nego ikad

Bujanovac, Vladičin Han, 17. jun 2020. (Foto Vranjenews) –Sve ono što je planirano programima opštine Vladičin Han i realizovano je u prethodnom periodu, a najznačajnija stvar je otvaranje Koridora 10, odnosno završetak autoputa kroz Grdeličku klisuru koji je doprineo da i naše građanstvo i firme budu radno angažovani, izjavio je u utorak predsednik opštine Goran Mladenović u susretu sa novinarima, prenosi Vranjenews.

On je dodao i da je lokalno stanovništvo imalo koristi i od eksproprijacije, kao i od kompanija koje su ovde dolazile i radile.

On je napomenuo da su pojedine mesne zajednice na području lokalne samouprave dobile najviše kada je reč o realizaciji infrastrukturnih objekata, pre svega MZ Žitorađe sa više od 4 kilometra asfalta, kroz regulaciju primarnog i sekundarnog voda, te Prekodolce, uključujući srpsku i romsku mahalu, u infrastrukturnim i objektima vodoprivrede, kao i atraktivan Park Vrla koji se takođe nalazi u ataru sela Prekodolce.

Mnogo je dobrih stvari urađeno, pre svega u putnoj infrastrukturi, i u MZ Polom, koja ni po čemu ne zaostaje za pomenute dve. Tamo smo uradili 2 kilometra asfaltnog puta do spomenika u centru sela, potom od Motela Han do mosta u Šavariku, 330 metara ulice u naselju Širine, prvu fazu kanalizacije za Šavariku i krećemo sa realizacijm projekta druge faze kanalizacije u toj mesnoj zajednici. Tu je i MZ Kržince koja je dobila svoje pristupne puteve – rekao je Mladenović.

Novinarima je prikazan kratak film o rezultatima i realizovanim projektima u opštini Vladičin Han u proteklom periodu koji Vranje News u nastavku objavljuje u celosti.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *