Predstavljamo lokalne izborne liste: Ujedinjena partija Roma – Faik Iseni

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 18. jun 2020. Za razliku od prošlih lokalnih izbora u Bujanovcu kada su izašli sa jedinstvenom listom kandidata za odbornike, na izbore 21. juna politički predstavnici Roma će u dve kolone, od kojih je jedna Ujedinjena partija Roma (UPR).

Nosilac i prvi na listi UPR-a je Faik Iseni, 38-godišnji radnik iz Bujanovca.

Među 14 kandidata za odbornike  nema Kenana Rašitovića, nosioca liste na izborima 2016. godine, koji je tada dobio dovoljan broj glasova za ulazak u skupštinu, nakon čega je postao i deo vladajuće većine.

Drugi na listi UPR-a je Nehat Ramadani, tehničar drumskog saobraćaja, a treća Amanda Ramadanović, 21- godišnja negovateljica.

Priliku da postanu odbornici imaju i građevinski radnik Aljmir Eminović, Dajana Seljimi, Ramadan idić, privatni preduzetnik i Šaip Asani.

Sa Eljdisonom Iseni, krojačicom, Aljberom Diljajem, još jednim tehničarem drumskog saobraćaja i Iljfetom Seljimi Saliji, mašinskim tehničerem, završava se prvih deset mesta na izbornoj listi Ujedinjene partije roma.

Pre četiri godine ova stranka je osvojila 670 glasova, odnosno 3,24 odsto.

Kompletnu izbornu listu „Ujedinjena partija Roma – UPR – JPR – Faik Iseni“ možete videti OVDE.

 




One thought on “Predstavljamo lokalne izborne liste: Ujedinjena partija Roma – Faik Iseni

  1. Rale

    Sose na ikisljen ki jek lista barabar e Ademeja?
    Ulađen o glasačko trupo. Akana postojini realno rizik NIjEK ja samo JEK Rom te ovel odborniko.
    HALOO isitumen potencijali najhari 5-6 Roma te khuven ko opstinsko parlamenti hem barem JeK vwćniko. Phraven tumare jačha hem dikhen hari SA e Romengo interes na samo tumaro.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *