Okrug: SPS pobedio u Surdulici, Bosilegrad i Trgovište 100% za SNS

Bujanovac, Pčinjski okrug, 22. jun 2020. (Foto FB Vladimir Zaharijev) –Opštem izbornom trijufmu SNS i liste „Aleksandar Vučić- Za našu decu“ doprinele su i opštine Pčinjskog okruga, Surdulice.

SNS je sa partnerima najubedljiviji u Trgovištu i Bosilegradu, sa gotovo jednodušnom podrškom građana izašlih na izbore 21. juna.

U Bosilegradu je lista „Vladimir Zaharijev-To smo mi-Aleksandar Vučić- Za našu decu“ osvojila 96 odsto glasova, objavio je Zaharijev.

Zaharijevu, koji je na čelu opštine od 2001. uspelo je da „razbuca“ odbor SNS i da kao bivša SNS opozicija sada bude na listi sa tom strankom i da, po svemu sudeći, njegova lista bude jedina u lokalnom parlamentu.

Slično je i u Trgovištu, gde je Vučićeva lista koju je na lokalnu vodio predsednik opštine Nenad Krstić, dobila 95 odsto glasova.

Kako smo ranije danas objavili, SNS je ubedljiv i u Vladičinom Hanu, dok je u Bujanovcu za samo 80 glasova izgubio od Demokratske partije Nagipa Arifija.

Konačno, naprednjaci su ubedljivo zadržali vlast u i Vranju. Predsednik odbora stranke Slaviša Bulatović rekao je da će u lokalnom parlamentu koji broji 61 mesto imati 39 odbornika. Druga u Vranju je Desnica, a slede SPS i JS.

Na nedeljnim izborima u Surdulici najviše glasova osvojila je lista SPS-Novica Tončev, koja će imati 18 mesta, dok će 17 manadata pripasti listi „Aleksandar Vučić- Za našu decu u lokalnom parlamentu sa 35 mesta, pokazuju preliminarni rezultati lokalnih izbora 21. juna.

U Preševu nije bilo lokalnih izbora.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *