OŠ “B. Radičević”: Helena i 10 Vukovaca

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 24.  jun 2020. Đak generacije u Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Bujanovcu je Helena Vasić, a još 10 odlikaša zaslužilo je „Vukove“ diplome.

Najbolji đaci bujanovačke škole, u čijim knjižicama su od početka školovanja sve same petice, su: Mila Mitić, Filip Tasić, Helena Jocić, Marko Vojinović, Dunja Pavlović, Luka Denčić, Dario Stamenković, Lena Stošić, Iva Milić, Jovana Stošić i najbolja među njima Helena Vasić.

Bila je ovo sjajna generacija učenika koja će, siguran sam, nastaviti sa uspesima i u daljem školovanju. Vi ste ponos svojih roditelja, ponos naše škole, ponos i budućnost našeg Bujanovcaporučio je direktor škole Nenad Tasić.

Za male maturante škola će u četvrtak organizovati proslavu maturske večeri u jednom restoranu, za šta je, kako je rekao Tasić, dobijena dozvola ministarstva i saglasnost roditelja.

Inače, trenutno se rešavaju prigovori na završni ispit, nakon toga se objavljuju konačni rezultati, a u ponedeljak i utorak će naši maturanti popunjavati liste želja za upis u srednju školukaže Tasić za Bujanovačke.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *