Arsić: Nisam pozitivan na koronu

 

 

Rezultat testa

Bujanovac, 16. juli 2020.- Povodom komentara na našoj fejsbuk stranici, u kojima su ga pojedini čitaoci optuživali da dolazi na posao iako je inficiran koronom, Saša Arsić, glavni tehničar Hitne službe DZ Bujanovac, poslao nam je reagovanje sa PCR testom kojim demantuje ovakve navode.

Arsićevo reagovanje prenosimo u celosti:

“Kako sam ovih dana napadan kontinuirano na vašem portalu sa lažnih profila naprednjačkih botova, smatram da sam dužan da građanima opštine Bujanovac kažem istinu.

Ja, Saša Arsić glavni tehničar hitne pomoći u Bujanovcu negativan sam na koronu!

To dokazuje i PCR test koji sam odradio 08.07.2020, a rezultati su kasnili 8 dana.

Kada sam jedan dan imao temperaturu, tačnije 02.07.2020. godine, odmah sam se sam udaljio sa posla iz predostrožnosti da slučajno nisam pozitivan na kovid 19.

Odmah sam uradio i prvi test koji nije dao rezultate, pa sam 05.07.2020 uradio i drugi test koji je vraćen zbog loše podloge za uzimanje brisa.

Treći test sam uradio 08.07.2020 i rezultati su pokazali da sam negativan.

Testiranje sam radio isključivo da bih zaštitio svoje sugrađane, porodicu i kolege na poslu da slučajno ne bih inficirao nekog ako sam pozitivan.

Nailazi težak period za Bujanovac, nažalost, i daj bože da nisam u pravu, smatram da širenje dezinformacija od strane naprednjačkih botova nije dobro ne za mene, nego što šire paniku među sugrađanima.

Medicinske radnike čeka teška borba u narednom periodu i molim vas da nas ostavite da radimo naš posao na miru.

I dalje ostajem pri tvrdnji da su brzi testovi nepouzdani što se danas još jednom pokazalo kao tačno”, navodi Arsić, inače koordinator Narodne stranke za Pčinjski okrug i KiM.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *