SNS Surdulica: Tončev je paranoičan

Bujanovac, Surdulica, 22. juli 2020.- Nakon što je Novica Tončev optužio surdulički odbor naprednjaka da stoji iza incidenata u kome je razbijena šoferšajbna na jednom od njegovih automobila, u opštinskom odboru SNS Surdulica njegove izjave ocenjuju kao paranoične i pozivaju nadležne da što pre obelodane sve činjenice, pišu Južne vesti.

Najpre izbušene gume na kolima Tončev gradnje u centru Niša, pa polomljena šoferšajbna. Za manje od 24 sata, 2 automobila Tončev gradnje su oštećena, a njen vlasnik i potpredsednik Socijalističke partije Srbije sumnja da u drugom slučaju, koji se dogodio u Surdulici, lokalni SNS pokazuje lojalnost predsedniku, jer su, kako je rekao, izgubili izbore u Surdulici.

Nije se dugo čekalo na reakciju surduličkih naprednjaka, a u svom saopštenju osuđuju, kako kažu, „paranoične izjave dokazanog lažova i prevaranta Novice Tončeva“ i u potpunosti odbacuju njegove navode.

Iza poslednjih događaja, u kojima je oštećena njegova imovina ili navodno ugrožena bezbednost, ne stoji lokalni odbor Srpske napredne stranke. Novica Tončev kao jedini i istinski gubitnik ovih izbora, koji je izbore izgubio kako na glasačkim mestima gde mu nedostaje više hiljada glasova, tako i svojim nečasnim, podlim i kukavičkim ponašanjem, pretnjama i odmazdom nakon završetka izbora, moraće jednom konačno da se suoči sa istinom, pravdom i željom građana Surdulice da ga više ne gledaju kako na najgori i najbahatiji mogući način vrši vlast u našoj opštini” – kažu u saopštenju.

Od nadležnih organa traže da u što hitnijem roku obelodane sve činjenice u vezi sa slučajem lomljenja šoferšajbne kako bi, kako kažu, svi videli „kako Novica Tončev ne zna ništa drugo osim da laže, vara i obmanjuje narod.”




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *