Kamberi i dalje predsednik opštine Bujanovac!

Bujanovac, 7. avgust 2020. (Foto www.bujanovac.rs)- Šaip Kamberi i dalje je predsednik Opštine Bujanovac, iako su odbornici još 22. jula na to mesto izabrali Nagipa Arifija!

Na ovaj zaključak došao bi svako ko baci makar letimičan pogled na zvanični sajt Opštine Bujanovac, u kojoj vlast čine 4 albanske stranke.

Na gotovo celom ekranu širi se Kamberijeva slika kako Poštovanim građanima poručuje da je privilegija biti im na usluzi, te kako zajedno možemo postići zacrtane ciljeve.

Kamberi se pojavljuje i u gornjem levom uglu, gde je na usluzi građanima u kategoriji „Pitajte predsednika“.

Pitajte predsednika: Kamberi na naslovnoj strani

Sad, ukoliko nemate drugu mogućnost, recimo da se lično popnete do predsedničkog kabineta, a želite da nešto pitate predsednika, logično je da to učinite putem gradskog sajta.

Ali, kom predsedniku upućujete pitanje: Kamberiju ili Arifiju?

Arifi je odmah po ustoličenju u svoje ruke preuzeo sve insignije vlasti, ali su njegov tim i on očigledno prevideli sitnicu ažuriranja sajta.

Doduše, vesti na njemu se uredno menjaju, ali Kamberijeva slika i titula su i dalje tu (7. avgust 2020), 16 dana od Arifijeve inauguracije.

Mi Bujanovčani odlično znamo ko nam je predsednik, ali ova „sitnica“ ozbiljno može da zbuni posmatrača sa strane.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, na zvaničnoj FB stranici Opštine Bujanovac vesti se i dalje objavljuju isključivo na albanskom jeziku. 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *