Behluli osuo salvu uvreda na račun dr Lele Jovanović

Bujwnovac, 11. avgust 2020. (Foto: Fb nalog Nedžata Behlulija) – Lokalni privrednik i medijski radnik Nedžat Behluli je na svom Fb nalogu optužio direktorku Doma zdravlja Bujanovac dr Lelu Jovanović za mržnju prema Albancima.

Post Nedžata Behlulija

Behluli je, na osnovu njenih medijskih nastupa, napisao da direktorka gaji “patološku mržnju prema Albancima”.

Uz bujicu pogrdnih epiteta upućenih direktorki, on tvrdi da Jovanovićeva direktno optužuje Albance za širenje korona virusa:

”Ako se pažljivo prate javni nastupi ovog psihičkog bolesnika, vidi se prioritet sa se iskaže mržnja prema Albancima. Ona ujutru mrzi Albance, popodne Stbe a uveče samu sebe”, objavio je Behluli, vlasnik lokalne TV Spektri, na svom FB nalogu.

Dr Jovanović je nekoliko puta izjavila da  meštani Velikog Trnovca, u kome isključivo žive Albanci, iako imaju simptome korone ne dolaze na pregled u Dom zdravlja.

 




3 thoughts on “Behluli osuo salvu uvreda na račun dr Lele Jovanović

  1. Dilema

    Ne shvatam sto gospodin Beljulji nije demantovao i „postavio dijagnozu“ gospodinu Ragmiju kada je izjavio da albanci nemaju poverenja u srpske lekare a sada reaguje kao da je seo na ekser 😑. Jel sad sebe vidi kao heroja tako sto je ispao prost umesto da je pozvao ljude da potraze pomoc lekara ako je vec doslo do bolesti?! Ovakvim vredjanjem je samo pokazao KO KOGA ovde mrzi!!!

    Reply
  2. Sladjana

    Z.esoterická shume paranoja shume jo kritik,i palidhur mě mjekesine,mě pergjegjesine.Falenderime tě média perfektní Dr.Lelant Jovanović dne per te gjithe ekipi e Qendres Shendetesore.

    Reply
  3. Laki

    Sto mrzim ljude kad ih istina nervira.
    Svi dobro znamo da gospoda Albanci, ne priznaju nista u Srbiji. Ali zato vole da primaju plate, socijalno, decije dodatke itd. Od drzave Srbije. Da ne pricamo o tome kako su oni ugrozeni. Uz to znamo dobro da ne veruju u koronu, da ne nose maske, za distancu da ne pricamo, kafici kafane pune. I zato tvrdim da je mnogo zarazenih u Vel. Trnovcu ali ne zele da se javljaju domu zdravlja sto znaci da je dr LELA 1000 posto u pravu. I slobodno mogu reci i potvrditi da Dr Lela nikog ne vredja vec samo prica istinu.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *