Pretučen vlasnik kafića, zapaljen mu automobil

Bujanovac, Vranje, 14. avgust 2020. (Foto VranjeNews)- Vlasnik kafića u Vranju sa inicijalima M.S. brutalno je pretučen šipkama i zapaljen mu je automobil u noći između četvrtka i petka.

Prema pisanju portala VranjeNews, koji se poziva na odgovore Osnovnog tužilštva, njega su napale 3 nepoznate osobe u Ulici Đure Salaja.

– Navedena lica sačekala su ga sakrivena i kada je parkirao svoje vozilo marke „mini moris“ šipkama su krenuli na njega, da bi on pokušao da se vrati u vozilo i udalji sa lica mesta, ali je u tom trenutku jedan od napadača razbio prozor na vozilu i ubacio zapaljenu baklju. Oštećeni je uspeo da napusti vozilo koje je potom u potpunosti izgorelo – navode iz OJT.

M.S, inače ugostitelj odnosno vlasnik kafića, u izjavi OJT-u naveo je da se u vozilu nalazio njegov mobilni telefon, kao i novac koji su u požaru izgoreli.

– Dežurni zamenik OJT naložio je policiji da se obavi uviđaj na licu mesta u uzme snimak sa video nadzora, te da se nastavi rad na otrkivanju NN izvršilaca krivičnih dela izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti.

Motivi napada za sada su nepoznati, ali se spekuliše da je reč o odbijanju da se plati „reket“.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *