Nastavlja se asfaltiranje glavne ulice u Bujanovcu, od danas novi režim saobraćaja

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 19. avgust 2020. Rekonstrukcija drugog dela glavne ulice (Karađorđa Petrovića) u Bujanovcu počinje u sredu i zbog toga će se saobraćaj od Pošte ka Domu zdravlja odvijati Ulicom Bore Stankovića, koja će biti dvosmerna dok traju radovi.

Saobraćaj se od 19. avgusta obustavlja u Ulici Radomira Putnika (upravna zgrada Gumoplastike) i u nastavku Ulicom Karađorđa Petrovića do gradskog parka, kao i parkiranje na ovoj deonici, saopštava lokalna samouprava.

Nije precizirano koji je rok za završetak radova, ali iz Opštine „unapred zahvaljuju građanima na razumevanju i pozivaju sve da poštuju privremenu obustavu saobraćaja kako bi se planirani radovi što brže okončali“.

Asfaltiranje oko 2 kilometra duge glavne saobraćajnice u gradu, finansirano iz republičkog budžeta,  počelo je u oktobru prošle godine da bi bilo prekinuto nakon dva i po meseca kada je novi asfalt stigao do Pošte u centru.

Tada su nadležni rekli Bujanovačkim da se radovi obustavljaju zbog pogoršanja vremenskih uslova i da će se nastaviti u martu.

Još jedno odlaganje usledilo je zbog izbijanja epidemije korona virusa.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *