Srpska kuća treći dan bez vode, iz Komunalca obećavaju da će danas rešiti problem

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 20. avgust 2020. Nije do JP „Komunalac“ što je selo Srpska kuća bez vode već tri dana, kaže Ruždi Halili, predsednik Privremenog organa ovog preduzeća, koji obećava da će „problem biti rešen tokom dana“.

Na pitanje Bujanovačkih zbog čega meštani Srpske kuće nemaju vodu tri dana, Halili nam je odgovorio da je uzrok „tehnički problem“.

-Već sam obavestio predsednika mesne zajednice. Nije problem do JP „Komunalac“ – rekao je on, ne želeći da precizira o čemu se tačno radi.

Rekao je, međutim, da će vodosnabdevanje u Srpskoj kući biti normalizovano tokom dana.

Za to vreme, nestašica vode stvara brojne probleme meštanima, o čemu najbolje svedoče reči jedne naše čitateljke:

-Treći dan za redom mi nemamo vodu. Imam dvoje male dece, koju ne mogu normalno da okupam, operem flašice, spremim kašicu za ručak, a pri tom nemamo nikakvu informaciju zbog čega nema voda, ni kada će doći. Nemamo nikakve uslove za osnovnu higijenu. Kao da je epidemija korona virusa malo, sad nas kažnjavaju i ovako – rekla je Bujanovačkim rezignirana meštanka ovog sela.

Prvi čovek JP “Komunalac” je pre dve nedelje obećao žiteljima opštine da će biti vode za sve i da će dugogodišnji problem sa vodosnabdevanjem biti rešen.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *