Dejan Stanković zvezda u Tirani

Bujanovac, Tirana, 25. avgust 2020. (Foto Reporteri)- Prištinski portal Reporteri prenosi informacije iz Tirane, gde se večeras sastaju istoimeni šampion Albanije i beogradska Crvena Zvezda u drugom kolu kvalifikacija za grupnu fazu Lige šampiona, posebno obraćajući pažnju na srdačan doček Zvezdinom treneru Dejanu Stankoviću.

Trener srpskog tima dočekan je u Tirani kao najveće fudbalske zvezde, a građani ga presreću kako bi se fotografisali s njim, piše Reporteri.

„Sve to ima veze sa njegovom prošlošću, kada je igrao kao vezista Intera“, navodi se u tekstu.

Prištinski portal ističe da je Stanković izjavio da nije bilo provokacija protiv njegovog tima u Tirani. A neki fanovi nisu oklevali da se slikaju sa njim i dobiju autogram.

Poznati albanski novinar Kosta Grilo komentarisaće u prenosu jedan od najvažnijih mečeva ove fudbalske sezone za albanski fudbal.

Za njega se u medijima u Tirani navodi da je navijač Zvezde.

„Nisam veliki navijač Zvezde, pristalica sam ove ekipe, 1991. godine svi su bili navijači te ekipe koja je imala uz srpske igrače i Makedonce, pa čak i albanske igrače, koji su osvojili Kup šampiona. Uvek sam navijač albanskih timova da se kvalifikujemo“, rekao je Grilo, prenosi Reporteri.

Utakmica između Tirane i Crvene zvezde igra se u utorak od 20 časova




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *